Algemeen Spuitwerk Keuken Spuiten Interieur Spuiten Natlak Spuiten en Polijsten Folie Keukens Zakelijke sector spuiten Meubels Beitsen Houten Vloeren Kantoor meubels renovatie Patineren en Creativiteit Radiatoren Spuiten Aannemers en Schilders Kleuren Stalen Afwerkingen Effecten Natuurlijke Producten Complete Renovatie Meubels Stralen Custom Paint Design Baby Meubelen Spuiten Binnendeuren Spuiten Glas Spuiten Buiten luiken Spuiten Op Locatie Spuiten Laden Spuiten


Meubelspuiterij 4all - Palmpolstraat 18 - 1327CG - Almere - KVKnr:32144682 - BTWnr:NL212108670B01


© Copyright 2014 - www.meubelspuiterij4all.nl - All Rights Reserved.


Portfolio Werkplaats   Showroom   Wie Zijn Wij? Wat is er mogelijk? Kleuren & Lakken Offerte aanvraag   Referentie Contact Home Digitale Folder  
Share via e-mail
Share on Facebook

Het verven van een radiator wordt door veel mensen als een vervelende klus gezien. De radiator kan het beste schoongemaakt worden met ammonia of een soortgelijk middel. Zitten er roestplekken op de radiator? Dan verwijderen wij deze direct. Dit gebeurt natuurlijk met bijvoorbeeld een staalborstel of een stuk schuurpapier. Als er veel roest is, kun je antiroestprimer over de plekken smeren. Dit voorkomt dat de plekken terugkomen.

Nadat de radiator is schoongemaakt,

Radiatoren Spuiten

gaan wij deze schuren.De radiator wordt geschuurd, ontvet en geprimerd. De radiator wordt bij meubelspuiterij4all op een manier geverfd. (Namelijk: gespoten in 2C laak!!) Door spuiten wordt het egaler, straker, slijtvaster,hitte bestending en natuurlijk goedkoper dan nieuwe verwarmingen kopen.

Het spuiten van de lak is nog niet zo gemakkelijk. Er moet voldoende afstand worden genomen en de kans op druipers is aanwezig. Deze methode is dan ook alleen geschikt voor mensen die al enige kennis in huis hebben.

Meubelspuiterij4all beschikt mengsystem met 40,500 kleuren die wij ter pleeke kunnen mengen en spuiten zidat u niet afhankelijk bent van de standaard kleuren.