Algemeen Spuitwerk Keuken Spuiten Interieur Spuiten Natlak Spuiten en Polijsten Folie Keukens Zakelijke sector spuiten Meubels Beitsen Houten Vloeren Kantoor meubels renovatie Patineren en Creativiteit Radiatoren Spuiten Aannemers en Schilders Kleuren Stalen Afwerkingen Effecten Natuurlijke Producten Complete Renovatie Meubels Stralen Custom Paint Design Baby Meubelen Spuiten Binnendeuren Spuiten Glas Spuiten Buiten luiken Spuiten Op Locatie Spuiten Laden Spuiten


Meubelspuiterij 4all - Palmpolstraat 18 - 1327CG - Almere - KVKnr:32144682 - BTWnr:NL212108670B01


© Copyright 2014 - www.meubelspuiterij4all.nl - All Rights Reserved.


Portfolio Werkplaats   Showroom   Wie Zijn Wij? Wat is er mogelijk? Kleuren & Lakken Offerte aanvraag   Referentie Contact Home Digitale Folder  
Share via e-mail
Share on Facebook

PCG  Plantag Coatings Groep hoofd leverencier


Meubelspuiterij4all werkt met hoofd leverecier PCG Coatings B.V. is toeleverancier van lakken en beitsen voor de meubel- en kunststofindustrie.

Een gespecialiseerd team is dagelijks bezig om lakken naar wens te ontwikkelen en te produceren. Er zijn lakken voor hout, glas en kunststof en er worden nieuwe milieuvriendelijke laksystemen ontwikkelt zoals water- en UVlakken.
Deze samenwerking vormt de basis van ons succes en is bekend onder de naam Plantag.Sikkens Akzo Nobel


AkzoNobel is een wereldwijd vooraanstaande producent van lak- en verfproducten en een toonaangevende producent van specialty chemicals. Wij leveren innovatieve producten aan bedrijven en consumenten over de hele wereld en werken met passie aan de ontwikkeling van duurzame oplossingen voor onze klanten. Onze hoofdvestiging is in Amsterdam, Nederland, en wij nemen altijd een koppositie in op het gebied van duurzaamheid. Onze 50.000 medewerkers/-sters in meer dan 80 landen leveren gemotiveerd topprestaties en streven ernaar om in overeenstemming met ons motto "Tomorrow’s Answers Today™" de antwoorden van morgen vandaag al paraat te hebben.Wiltec


Wiltec gelooft in topkwaliteit. Binnen ons productaanbod, maar zeker ook in onze service. Daarom bieden we onze klanten doelmatige totaaloplossingen, op basis van hoogwaardige producten en duurzame relaties. We onderscheiden ons door een ongecompliceerde aanpak, waarbij kennis en vertrouwen centraal staan.Hoodij Coatings


Al 35 jaar leveren wij industriële lakken en coatings, vanuit de vestigingen Hoogeveen en Eersel. We leveren vrijwel alle producten van toonaangevende leveranciers die in de verfverwerkende industrie gebruikt worden binnen 24 uur.
Naast lakken (zowel natlak als poeder) en coatings in alle denkbare kleuren en kwaliteiten, leveren we de materialen, producten, apparatuur, training en begeleiding die u nodig heeft om lak en coating te verwerken.
wij kleuren, glansgraden, lakken op specifieke viscositeit en voegen wij additieven toe voor speciale effecten: kortom maatwerk!

Wij leveren totale verfsystemen van: Commercieel transportlakken, autolakken, protective coatings, industriële coatings en hout- en interieurbouw lakken en beitsen.

VIP Partners