Algemeen Spuitwerk Keuken Spuiten Interieur Spuiten Natlak Spuiten en Polijsten Folie Keukens Zakelijke sector spuiten Meubels Beitsen Houten Vloeren Kantoor meubels renovatie Patineren en Creativiteit Radiatoren Spuiten Aannemers en Schilders Kleuren Stalen Afwerkingen Effecten Natuurlijke Producten Complete Renovatie Meubels Stralen Custom Paint Design Baby Meubelen Spuiten Binnendeuren Spuiten Glas Spuiten Buiten luiken Spuiten Op Locatie Spuiten Laden Spuiten


Meubelspuiterij 4all - Palmpolstraat 18 - 1327CG - Almere - KVKnr:32144682 - BTWnr:NL212108670B01


© Copyright 2014 - www.meubelspuiterij4all.nl - All Rights Reserved.


Portfolio Werkplaats   Showroom   Wie Zijn Wij? Wat is er mogelijk? Kleuren & Lakken Offerte aanvraag   Referentie Contact Home Digitale Folder  
Share via e-mail
Share on Facebook

Nat aflak wordt aangebracht in één - of meer lagensysteem afhankelijk van de gesteldeatlakken is een eindafwerking in oppervlaktebehandeling.
De kleur o eisen.
Deze Coatings zijn verkrijgbaar in een onbeperkt aantal kleuren, glansgraden, structuren.
Wij kunnen u een tal van systemen aanbieden op basis van epoxy, polyurethaan, brandvertragende en nog meer specifieke producten.
We beschikken over een
airless spuittechniek. Met deze verfpomp

Natlak Spuiten en Polijsten

worden zwaardere Coatings gezet of dikkere lagen verkregen.


Het speciale
airmix systeem zorgt er dan op zijn beurt voor dat de kans op "overspray" wordt uitgesloten. De speciale luchttoevoer produceert een ongestoord en perfect spuitbeeld.

Om een nog strakker eindresultaat te behalen wordt het object ook nog eens gepolijst met een polijstmachine.


Dat houdt in dat na aantal dagen

zodra de laatste coathing is uitgehaard wordt er de toplaag nat geschuurd met korrels als P 1200 tot P 3000 aantal keren geschuurd om zo de oppervlakte nog strakker terug te schuren en met polijsten wordt diepere diamant glans zichtbaar waarbij wij deze afwerking gepolijst hoogglans noemen.


morbi morbi

Door het hoogglans nog eens te polijsten zal het kleur en glans zeker opvallen dan als het niet gebeurt is.


Kwa kleuren kan het kwa smaak niet gek genoeg zijn

INSPIRATIE EN LEVENSDUUR